MEDAKOVIC 3, , 68m2

Svi podaci vezani za nekretninu

ID : 2285

Prodaja 142.700
Kvadratura: 68 Struktura: 4.0 Print
   U novogradnji izuzetnog kvaliteta prodaje se stan od 68m2 koji je po strukturi 4.0. Stan se sastoji od predsoblja, dnevno-trpezarijskog dela sa kuhinjom, tri spavace sobe, kupatila i wc-a i terase. Stan se nalazi na 3.spratu od 5 spratova.
Oprema i materijali: visokokvalitetna sigurnosna ulazna vrata, pvc stolarija sa rolentama na elektropodizace, hrastov parket I klase, keramika italijanska i spanska I klase, sanitarije vrhunskog kvaliteta, sobna medijapan vrata, klima.
Zgrada poseduje energetski pasos. Grejanje etazno – elektricni kotao i aluminijumski radijatori (svaka stambena jedinica ima svoj kotao). Niski troskovi grejanja.
2 putnicka lifta.
Pozicija zgrade omogucava buducim stanarima izuzetan komfor stanovanja. U samoj zgradi postoji veliki broj parking mesta (posebno se kupuju), veliki supermarket, u dvoristu zgrade poseban uredjen prostor za vezbanje na otvorenom, deo za igraliste za decu kao i klupe za odmor na otvorenom.
U neposrednoj blizini izlaz na autoput E-75 kod Laste (3 min voznje), vrtic, skola, apoteka, pekara, restoran, pijaca, veliki broj trgovinskih radnji. Odlicna povezanost sa svim delovima grada (linije gradskog prevoza 18, 29, 20, 26L).
Cena stana je sa uracunatim PDV-om i za kupce prve nekretnine postoji mogucnost povrata PDV-a.
Kupovina od pouzdanog investitora.
Odlican odnos cene i kvaliteta.
Mogucnost kupovine parking mesta po ceni od 14.000 eur+PDV.
Useljenje septembar 2025.godine, fazno placanje prilagodjeno rokovima izgradnje.
U ponudi su i stanovi drugih struktura.
Agencijska provizija za kupca 2%.
Mob. tel. 0658944492 

Detalji

  • Ulica:
  • Tip objekta: STAN
  • Useljivost:
  • Grejanje: eg
  • Sprat: 3/5
  • God. izgradnje:
  • Uknjizen: ne

Karakteristike

Slične ponude