VOJVODE STEPE, VOJVODE STEPE, 91m2

Svi podaci vezani za nekretninu

ID : 2248

Prodaja 300.000
Kvadratura: 91 Struktura: 4.0 Print
   Na prodaju luksuzan stan u prestiznom naselju Vozdove kapije (kocept kondominijuma) koji pruza potpunu sigurnost svim njenim stanarima sa recepcijom 24/7. Naselje zatvorenog tipa sa bogatim sadrzajem koji nudi sam kompleks (sportski tereni, dva igralista za decu, poseban kutak za kucne ljubimce i pregrst zelenila).

Ovaj prostrani stan nudi savremeni komfor i eleganciju na svakom koraku. Sa povrsinom od 91m2, ovaj stan je idealan za one koji traze prostran i udoban dom koji se sastoji od sledecih prostorija: Ulazni hodnik, kuhinja, dnevni boravak, dva kupatila, tri spavace sobe i terase.

Stan se nalazi na sedmom spratu sa prelepim pogledom na okolni krajolik. Veliki prozori omogucavaju obilje prirodne svetlosti (juzno orijentisan), cineci prostor svetao i prijatan tokom celog dana.

Jedan od najvecih aduta je visok kvalitet enterijera stana (ulazna sigurnosna vrata visokog protivpozarnog stepena - BOSAL, spoljasnja stolarija - aluminijumska sa rolatnama na elektricni pogon, unutrasnja stolarija - medijapan, parket - tarkett, keramika - Cerim i Cifre i sanitarije renomiranih internacionalnih proizvodjaca).

Centralno grejanje na daljinski sistem (placanje na kalorimetre) i 4 moderne Daikin klima uredjaja sa multisplit sistemom u celom stanu (ovo omogucava potpunu kontrolu temperature u svakoj prostoriji cineci vas boravak u stanu udobnim tokom cele godine).

U ceni stana ostaje kompletna kuhinja opremljena sa svom belom tehnikom.

Uz stan dolaze i dve ostave (svaka po 2,5m2) sto je savrseno za odlaganje licnih stvari, bicikala ili sportske opreme.

Mogucnost kupovine 2 parking mesta od po 12,5m2 u podzemnoj garazi (21000e po parking mestu).

Ovaj stan je prava prilika za one koji traze spoj luksuza, udobnosti i prakticnosti. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog prelepog stana u Vozdovim kapijama.

Topla preporuka.

Mogu svi stambeni krediti.

Uknjizen.

Agencijska provizija za kupca 2%.

Mob. tel. 0658944492 

Detalji

  • Ulica: VOJVODE STEPE
  • Tip objekta: STAN
  • Useljivost:
  • Grejanje: cg
  • Sprat: 7/9
  • God. izgradnje:
  • Uknjizen: da

Karakteristike

Slične ponude