ZLATIBOR, KIRIDZIJSKA, 27m2

Svi podaci vezani za nekretninu

ID : 2140

Prodaja 60.000
Kvadratura: 27 Struktura: 1.5 Print
   Jedinstvena prilika da kupite stan-apartman u apartmanskom kompleksu Titova vila koji ce ukupno imati 690 apartmana kada proekat bude zavrsen. Kompleks trenutno ima 380 apartmana.
Luksuzni apartman idealan je izbor za one koji traze savrsen odmor u prirodi, a ne zele da se odreknu udobnosti modernog nacina zivota.
Odlicno organizovan i LUX opremljen 1.5 stan na Zlatiboru, udaljen na manje od 10minuta lagane setnje do jezera, sto ga cini idelanom pozicijom za pravi odmor i uzitak.
Izuzetno kvalitetna novogradnja u kompleksu Titova vila apartments and spa koji poseduje recepciju, restoran, svoj spa centar (bazeni, sauna, parno kupatilo), bioskop na otvorenom, deciju igraonicu i sopstveni park.
Apartman se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila, kuhinje sa trpezarijom, spavacom sobom, dnevnom sobom i delom dvorista koji pripada iskljucivo ovom stanu.
Podno grejanje u ulaznom hodniku, dok je u ostatku stana grejanje na norveske radijatore. (niski mesecni troskovi).
Ukupna povrsina apartmana 27m2. Uknjizen na punu kvadraturu.
Apartman se prodaje kompletno namesten sa vrhunskim namestajem i opremljen je svim neophodnim uredjajima i belom tehnikom, bez bilo kakvih dodatnih ulaganja i spreman je odmah kako za zivot, tako i za izdavanje.
Mogucnost kupovine garaznog mesta od 8400e.
U neposrednoj blizini nalaze se restorani, prodavnice, decija igralista, sankaliste i druge pogodnosti koje ce upotpuniti Vas odmor.
Investirajte u kupovinu vaseg planinskog doma i ne propustite priliku da uzivate u savrsenom odmoru u ovom luksuznom apartmanu u toku cele godine.
Preporuka.
Mogu svi stambeni krediti.
Uknjizen.
Agencijska provizija za kupca 2%.
Mob. tel. 0658944492 

Detalji

  • Ulica: KIRIDZIJSKA
  • Tip objekta: STAN
  • Useljivost:
  • Grejanje: nor-rad
  • Sprat: PR/7
  • God. izgradnje:
  • Uknjizen: da

Karakteristike