ATELJE 212, MAJKE JEVROSIME, 66m2

Svi podaci vezani za nekretninu

ID : 2163

Izdavanje 800
Kvadratura: 66 Struktura: 3.0 Print
   Ovaj luksuzni, kompletno opremljen poslovni prostor  nalazi se u samom centru grada, u neposrednoj blizini Narodne skupstine, zgrade Politike i Trga Republike.
Prostor ukupne povrsine 66.6m2 sastoji se iz ulaznog hola, sale za sastanke, kuhinje sa prostorom za rucavanje, toaleta, ostave, kancelarije i terase.
U potpunosti je namesten i opremljen za nesmetani rad i uspesno poslovanje. U kancelariji se nalazi radni sto sa 4 ergonomske kancelarijske stolice, otvorene i zatvorene police u kojima je predvidjen prostor i instalacija za A4 stampac. Svaka radna stanica ima 4 uticnice i mrezne prikljucke. Sala za sastanke kapaciteta je za 6 osoba. Opremljena je i 49inch LG smart televizorom, koji je povezan sa stolom putem HDMI kabla. Kuhinja je opremljena sudoperom, sudomasinom, ugradnim friziderom, grejnom plocom, mikrotalasnom, kuvalom za vodu, Nespresso kafe aparatom, tanjirima, casama i escajgom. Nasuprot kuhinje predvidjen je prostor za rucavanje. U ulaznom holu nalazi se prostor za licne stvari sa prostorom za odlaganje.
Obezbedjen je internet velike brzine i zasticena internet konekcija. Na plafonu kancelarije nalazi se Access Point zarad jos jaceg internet signala. Kancelarija je povezana na jedno zasebno pojacalo i zvucnik, dok su hodnik i toalet povezani na drugo. Prostor je obezbedjen alarmnim sistemom, senzorima pokreta, interfonom i kamerom. Grejanje i hladjenje se vrsi preko parapetnih fan coil uredjaja i toplotne pumpe.
Na cenu mesecnog zakupa dodaje se iznos od 200e sto pokriva troskove odrzavanja i racune (toalet papir, ubruse, hemiju, ciscenje jednom nedeljno, kao i troskove struje, infostana, odrzavanja zgrade i interneta).
Postoji mogucnost koriscenja parking mesta uz doplatu od 200 evra na mesecnom nivou.
Minimalan rok za zakup 6 meseci sa mogucnoscu produzenja.
Prostor slobodan od 01.02.2024. godine.
Preporuka.
Agencijska provizija za zakupca 50% od prve mesecne zakupnine.
Mob. tel. 0653271099
Agent Slavica Nina Milunovic
Broj uverenja 1933 

Detalji

  • Ulica: MAJKE JEVROSIME
  • Tip objekta: LOKAL/P.P.
  • Useljivost:
  • Grejanje: eg
  • Sprat: 1/4
  • God. izgradnje:
  • Uknjizen: ne

Karakteristike

Slične ponude